Fer

Tussen het vertrek van Ard en de komst van Lara hebben we alleen Fernando hier. Onze “aanwaaizoon”. Al sinds 2002 bevriend met Jurrian hoort hij ondertussen helemaal bij ons gezin. Een aantal jaren geleden zei hij ineens: Je weet het misschien niet, maar ik ben ook een zoon van je. Hihihii, okeeee… Gezellig!!! En sindsdien waait hij af en toe aan, ook zonder Jurrian. Belt ‘ie op: Mam, mag ik een paar dagen bij jullie komen? Tja, en wie zegt er nu Nee tegen 1 van z’n kinderen?!?!? ;-).

Tja en eerlijk is eerlijk, de wijn smaakt met z’n 2en toch beter als alleen!

Omdat Eelco al jaaaaaren niet gedoken had, Fer in Turkije z’n duikbrevet had gehaald en Elise het toch wel weer eens wilde proberen besloten we op zoek te gaan naar mogelijkheden. Na een aantal zaken te zijn afgegaan kwamen we terecht bij Fly & Dive Duikschool Aruba aan de Surfside Beach en zijn ze ervoor gegaan.

Fer had zich voor zijn komst al opgeworpen als mijn chauffeur. Ideaal, zeker nadat ik na 3 weken Aruba weer last kreeg van m’n arm. (Warmte?!?!?) Ook Fer bevalt het hier prima. Zo erg zelfs dat hij gaat onderzoeken of hij vanaf volgend schooljaar hier naar school kan. We zijn benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *